Najbliza trgovina vasoj trenutnoj lokaciji: Neutvrdivo

Novosti

Novosti iz kompanije EUROPART! Ovde možete pronaći najnovije informacije o kompaniji, našim proizvodima i uslugama, kao i informacije o promocijama i događajima u vezi rezervnih delova za kamione, kombi vozila, prikolice i autobuse. Ne želite da propustite nijednu novost ili promociju? Onda se odmah registrujte za naš bilten.

Hagen, 04.12.2017

iPaper – nova, interaktivna PDF biblioteka

Od sada možete koristiti naše novo, interaktivno oruđe. Tu ćete pronaći sve kataloge, posebne ponude i vaše omiljene u formatu takozvane ,,flip“ knjige. iPaper nudi brojne nove funkcije, uključujući opciju za stvaranje vašeg sopstvenog kataloga (flip knjiga).
Ovdje možete otići na novu PDF biblioteku.
Ubuduće pronaći ćete iPaper pod opcijom servisnog menija ,,Servis“!

Hagen, 10.04.2017

Novost: Dodatno odobrenje proizvođača za EUROPART ulja!

Motorno ulje EUROPART NFZ 5W-30 sada je u ponudi uz odobrenja sljedećih proizvođača: odobreno za MAN (3271-1 M i produžetak M 3477). EUROPART ulja za motore, mjenjače i hidraulične sisteme već je dobilo odobrenja proizvođača Mercedes-Benz, MAN, Renault kamioni, ZF Mack i Volvo! Kupci se mogu u potpunosti pouzdati da EUROPART ulja odgovaraju širokom spektru motornih vozila (u skladu s odobrenjem). To the full article!  Citaj dalje

Facebook