Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

EUROPART rezervni delovi odgovara za autobuse VDL

Za sve aktuelne i starije serije autobusa VDL, počev od modela Futura preko Citea, Jonckheere, Synergy, sve do modela Ambassador, Magiq, MidCity ili MidEuro, EUROPART brzo i pouzdano ispručuje potrošne i rezervne delove za održavanje i popravke. Naš program sadrži sve segmente vozila: vozni mehanizam, kočioni sistem, motor, osvetljenje, elektroinstalacije i opremu vozila.

VDL: Zajedno jaki

Segment autobusa VDL-a je deo VDL grupe, međunarodnog industrijskog preduzeća sa sedištem u holandskom Ajndhovenu. Od osnivanja 1953. ovo porodično preduzeće se razvilo u preduzeće sa 85 pogona u 19 zemalja i u kolektiv sa više od 10.000 zaposlenih. Snaga kompanije VDL Groep je u saradnji između preduzeća, sinergije donose prednosti za sve proizvode preduzeća. VDL Bus & Coach obuhvata vozna postolja i module voznih postolja, turističke autobuse, linijske autobus, mini i midi autobuse kao i specijalne projekte. Pod krovom kompanije VDL danas su firme kao što su Bova, DAF Bus, Berkhof, Hainje, Jonckheere ili Kusters.

MidCity i MidEuro kao ulazni modeli

Mini autobusi tipa MidCity na raspolaganju su kao mali linijski autobusi za 14-21 putnika i sa dužinama od 7,34 m do 8,37 m. Osnova za modifikaciju je Sprinter od Mercedes-Benza. MidEuro takođe kao osnovu ima Mercedes-Benz Sprinter i dostupan je kao turistički autobus za 19-22 putnika i u različitim dužinama od 7,34 m do 8,37 m. VDL po želji kupaca izrađuje taksi autobuse i autobuse za invalidska kolica na bazi Mercedes-Benz Sprintera, koji su potrebni za komercijalni prevoz putnika ili za sopstveni prevoz domova za nemoćne osobe.

Citea vozi kao kompletna serija

VDL je od serije Citea postavio na točkove već deset varijanti. Ovaj linijski autobus se kreće u rasponu od 11,98 m preko 12 m i 12,9 m kao i 13,74 m i 14,4 m dugih troosovinskih izvedbi sve do 18 m odn. 18,75 m dugog zglobnog autobusa. Ponuda počinje sa niskopodnim gradskim autobusom preko modela sa niskim ulazom do specijalnih kargo verzija, koje su naročito tražene u Skandinaviji i gde se uz putnike vrši i prevoz prtljaga. Ubrzo nakon starta je Citea SLF, klasični niskopodni linijski autobus, proširen zglobnim autobusom Citea SLFA. Kod dizel pogona VDL ugrađuje agregate Cummins (ISB 6.7 187 kW / 255 KS) i Iveco (Cursor 9 sa 228 kW / 310 KS odn. 265 kW / 360 KS). Sa perspektivom elektromobilnosti u gradskim aglomeracijama koja se približava Evropi, VDL je posle hibridnog autobusa razvio i elektro-autobus sa pogonom na glavčini. Citea Electric je na raspolaganju i kao zglobni autobus, prva verzija za Keln čak ima individualan dizajn u stilu BRT.

Nazad u budućnost

Sa Futurom je VDL otišao nazad u budućnost. Ono što je ranije počelo sa markom Bova nastavlja se kod VDL-a: Futura se u 2. generaciji izrađuje kao autobus sa visokim spratom i visokim podom odn. srednjim spratom. Futura se od strane mnogih preduzetnika ceni kao robusno vozilo. Ko želi više, treba da upozna VDL Jonckheere. Ovaj premium turistički autobus je na raspolaganju u dve dužine (13,35 m i 13,75 m) kao i u dve visine (3,66 m i 3,82 m). VDL u njega ugrađuje motor DAF MX 13 340 sa 340 kW / 460 KS. Ponudu zaokružuje dvospratni autobus nazvan Synergy, nastao ranije pod krovom marke Berkhof. Dvospratni autobus Synergy isporučuje se po izboru sa dužinom od 13,03 m i 14,09 m. Za pogon ovog dvospratnog turističkog autobusa koristi se DAF MX 13 375 sa 375 kW / 510 KS.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za autobuse VDL

Sve proizvodi iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za autobuse VDL naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima