Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

EUROPART rezervni delovi odgovara za Valx osovine za prikolice

EUROPART isporučuje rezervne delove i garniture za popravke za osovine prikolica Valx. U programu isporuke se nalaze rezervni delovi za kočnice, ležaje točkova ili vazdušna ogibljenja za Valx seriju osovina sa disk kočnicama ili doboš kočnicama za točkove od 19,5“ ili 22,5“.

Mladi evropski proizvođač osovina

Valx je prilično mlado preduzeće: Ovaj proizvođač osovina je osnovan 2008. kao preduzeće ćerka međunarodnog veletrgovca metalima i komponentama MCB sa sedištem u holandskom mestu Valkenswaard. 2014. je australijska Fuwa K-Hitch Australia Ltd, preduzeće ćerka kineskog proizvođača osovina Fuwa, preuzela celo preduzeće Valx. Nakon uvođenja na tržište svojih proizvoda 2010. Valx je proširivao svoj program komad po komad. Danas ponuda proizvoda obuhvata različite krute osovine prikolica od 9 tona sa disk ili doboš kočnicama kao i samoupravljivom osovinom. U inovacije spada Valx E2, osovina sa rekuperatorom koju je Valx prvi put predstavio na IAA 2012. Pritom na osovini postavljen generator u režimu okretanja, npr. kod kočenja ili vožnji nizbrdo, stvara električnu energiju i istu skladišti u sistem akumulatorske baterije. Tako dobijenom energijom mogu se napajati potrošači, npr. osvetljenje ili hladnjak, i na taj način smanjiti potrošnju goriva.

Valx program proizvoda: namenjen za standardne primene

Valx se kod svojih konstrukcija osovine pretežno oslanja na komponente poznatih dobavljača kao što su Fuwa, Weweler, SKF ili Wabco. Pritom je razvojni tim preduzeća Valx analizirao iskustva sa proizvođačima i primenama sa različitim konstrukcijama i iznova ih međusobno kombinovao i optimizovao. Na ovaj način je nastao osovinski sistem koji se sastoji od malo delova, ali koji treba da pokrije mnoge aplikacije. Tako npr. sve osovine imaju isti tip amortizera, postoji samo jedna vođica osovine, jedan nosač i samo dva različita završna komada. Telo osovine je izvedeno kao nezavarena konstrukcija i ima kontinuiran uzdužni kanal u koju ulazi vijčano spojena veza osovine. Na taj način su inženjeri hteli da stvore stabilnu i sigurnu vezu koja istovremeno omogućava veliku raznovrsnost širine traga, središta opruga i visine vožnje. Osovine su zaštićene od korozije putem katodnog lakiranja potapanjem.

Osovina za prikolice Valx Disc je dostupna sa disk kočnicama od 430 mm sa unutrašnjim hlađenjem za točkove prečnika 22,5“ ili sa disk kočnicama od 370 mm za točkove od 19,5“. Dubina utiskivanja pritom iznosi 120 mm. Ležaji su zasnovani na dva podešena konusno-valjčana ležaja sa velikim razmakom ležaja, što treba da produži vek trajanja i održavanje svede na minimum.

Osovina za prikolice Valx Drum je opremljena doboš kočnicama. Ona je takođe dostupna u dve veličine za točkove od 19,5“ ili 22,5“. Dubina utiskivanja ovde iznosi 0 mm. Ovde se takođe primenjuju dva podešena konusno-valjčana ležaja. Doboš kočnica je opremljena indukciono kaljenim čeljustima kočnice i kovanim nosačima kočnice kako bi se povećala stabilnost i postojanost kočnice.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za Valx osovine za prikolice

Sve proizvodi iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za Valx osovine za prikolice naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima