Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Fiat

Potrošne i rezervne delove za održavanje i servisiranje vašeg Fiat transportera dobićete brzo i pouzdano kod EUROPART-a. Naš program isporuke pokriva sve aktuelne kao i starije Fiat modele serija Scudo i Ducato. Sadržani su svi segmenti vozila – od osvetljenja i elektroinstalacija, preko voznog mehanizma, opreme vozila i motora sve do kočionih sistema.

Italijanski proizvođač automobila Fiat ima sedište u Torinu i već dugo godina je aktivan u oblasti lakih namenskih vozila. U programsku paletu ovog 1899. godine osnovanog preduzeća spadaju četiri serije: Fiorino, Doblò Cargo, Scudo i Ducato.

2,5 kubna metra tovarnog prostora: Fiat Fiorino

Najmanji model namenskih vozila Fiata, Fiorino, kao furgon nudi zapreminu tovarnog prostora od 2,5 kubnih metara i može da primi do 585 kilograma. Pored benzinskog motora zapremine 1,4 litara sa 73 KS, u ponudi su i dva dizel agregata sa 75 i 95 KS.

Raznovrsno za grad: Fiat Doblò Cargo

Najnovija generacija serije Doblò Cargo nudi se u četiri karoserijske varijante: furgon, kombi, vozno postolje sa ravnim podom i sandučar (Modell Work up). Kupac ima kao izbor dve visine konstrukcije i dva međuosovinska rastojanja. Ovo gradsko dostavno vozilo dostupno je od osnovne verzije sa kratkim međuosovinskim rastojanjem i ravnim krovom preko modela Maxi XL do sandučara (Work up) sa jednom tonom dodatnog tereta. Koristan teret se kreće od 675 do 1.000 kilograma uz zapreminu tovarnog prostora između 3,4 i 5,4 kubnih metara. Osnovu kod turbo dizel motora čini 1.3 Multijet koji, zavisno od varijante, daje 75 KS ili 90 KS. Motor 1.6 Multijet se nudi u tri stepena snage od 90, 100 i 105 KS. Najjači pogonski agregat među dizel motorima je dvolitarski turbo dizel 2.0 Multijet sa 135 KS. U paleti benzinskih motora je početni motor 1.4 sa 95 KS. 120 KS razvija turbo motor 1.4 T-Jet, koji se sa istim kapacitetom nudi i kao bivalentna varijanta 1.4 T-Jet Natural Power i koji po izboru koristi benzin ili gas.

Bogatstvo varijanti: Fiat Scudo

Fiat Scudo se nudi kao furgon, zastakleni furgon, kao Multicab sa limenim zadnjim vratima, kombi, kombi delom zastakljen i Panorama. Furgon snage 90 do 165 KS sa dva međuosovinska rastojanja (3.000 i 3.122 milimetara), dve visine vozila (1.980 i 2.290 milimetara), tri zapremine tovarnog prostora (pet do sedam kubnih metara) i korisnim teretom do 1,2 tone pokriva širok spektar zahteva.

Model uspeha: Fiat Ducato

U maju 2014. je izašla već šesta generacija modela Fiat Ducato. Italijani su kod svog velikog transportera, pored kozmetičkih promena, između ostalog povećali dozvoljena osovinska opterećenja prednje osovine (2,1 tone) i zadnje osovine (2,5 tone), tako da Ducato može da ponese ukupno do 4,4 tone. Posledica toga je da veliki furgon sada može da prihvati do 2,1 tone. U pogledu zapremine tovarnog prostora Ducato ima osam veličina između 8 i 17 kubnih metara. Ispod poklopca motora na raspolaganju su četiri četvoricilindrična turbo dizela sa stepenima snage od 115, 130, 150 i 180 KS.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Fiat

Sve proizvodi iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Fiat naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima