Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Nissan

Kako za stariju seriju Interstar tako i za aktuelne modele NV200, Primastar i NV400 - kod EUROPART-a možete dobiti potrošne i rezervne delove za održavanje i popravku vašeg Nissan transportera. Vozni mehanizam, oprema vozila, osvetljenje, kočioni sistem, elektroinstalacije i motor. Naš program, sa brzom i pouzdanom isporukom, obuhvata sve segmente vozila.

Nissan je japanski proizvođač automobila, a pod njegovo okrilje su ušle i nekad samostalne marke Datsun i Prince. 1999. je nastala alijansa Renault-Nissan između proizvođača Renault i Nissan. Od 2010. postoji strateško partnerstvo između Daimler AG i Renault-Nissan. Daimler od tada ima udeo od 3,1 procenta u Nissanu. Aktuelni program namenskih vozila Nissan sadrži modele NV200, Primastar i NV400.

Mali i okretan: Nissan NV200

Ulazni model u spektar namenskih vozila Azijaca predstavlja NV200, koji je nasledio Kubistar kao najmanji transporter iz njihovog asortimana. Ovo gradsko dostavno vozilo poseduje tovarni prostor dužine skoro dva metra i zapreminu tovarnog prostora od maksimalno 4,2 kubnih metar kao i koristan teret do 708 kilograma. Kupci u pogledu pogona imaju izbor između dva dizel motora zapremine 1,5 litara sa 90 i 110 KS i benzinskog motora zapremine 1,6 litara sa takođe 110 KS. 2014. je verzija na elektropogon e-NV200 imala premijeru u Nemačkoj.

Prima jednotonac: Nissan Primastar

2014. je počela proizvodnja druge generacije serije Primastar koju Japanci proizvode isključivo u fabrici Nissan Motor Ibérica. Kao i njegova braća identične konstrukcije Renault Trafic i Opel Vivaro, i Primastar, poslednji model koji potiče iz stare garde namenskih vozila kompanije Nissan, stupa na scenu sa novim licem. Primastar je na raspolaganju sa 66 do 103 kW (90 do 140 KS) i dva međuosovinska rastojanja kao i dve dužine vozila (4.998 i 5.398 milimetara). Na osnovu do 2,94 metara dugih tovarnih prostora proizilazi zapremina za tovar između 5,2 i 8,6 kubnih metara.

Raznovrsan veliki transporter: Nissan NV400

Jednu težinsku kategoriju više kod Japanaca se nalazi NV400. Ponudu ovog modela, koji se isporučuje sa prednjim ili zadnjim pogonom, karakterišu mnogobrojne mogućnosti izbora. Na osnovu tri međuosovinska rastojanja, četiri ukupne dužine, tri visine vozila, tovarne dužine između 2.583 i 3.733 milimetara sa zapreminama između 8 i 17 kubnih metara kao i korisnim teretom do 2.176 kilograma i ukupnim masama od 2,8 do 4,5 tona mogu se sastaviti brojne različite konfiguracije. Dizel motor snage od 74, 92 i 107 kW (100, 125 i 146 KS) i zapremine 2,3 litara je razvio partner iz koncerna Renault.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Nissan

Sve proizvodi iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Nissan naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima