Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Opel

Potrošne i rezervne delove za održavanje i servisiranje vašeg Opel transportera dobićete brzo i pouzdano kod EUROPART-a. Naš program isporuke pokriva sve aktuelne kao i starije Opel modele serija Vivaro i Movano. Sadržani su svi segmenti vozila – od voznog mehanizma, motora i kočionog sistema preko osvetljenja i elektroinstalacija sve do opreme vozila.

Nemački proizvođač automobila Opel pripada, od svog pretvaranja u akcionarsko društvo (Adam Opel AG) 1929. godine, američkom automobilskom koncernu General Motors (GM).

Aktuelni novajlija: Opel Vivaro

U rano leto 2014. Opel Vivaro je ušao u novu rundu. Novo izdanje ovog transportera razvijeno je zajedno sa alijansom Renault-Nissan. Od izlaska na tržište model, koji se proizvodi od 2001. godine, je dostupan u dve dužine i dve visine krova kao i u verziji kao furgon, kombi, dupla kabina i platformska šasija. Vivaro je postao duži za 216 milimetara i tako, zavisno od međuosovinskog rastojanja, dolazi do dužine od 4.998 ili 5.398 milimetara. Novi Vivaro se može dobiti kao furgon sa zapreminom tovarnog prostora od 5,2 do 8,6 kubnih metara. Kratka varijanta ima tovarnu dužinu od 2.537 milimetara, dok ista kod duge verzije iznosi 2.937 milimetara. Potpuno novi su i motori. Ugrađuje se novi četvorocilindrični turbo dizel od 1,6 litara koji se nudi kao Single-Turbo sa 66 i 85 kW (90 i 115 KS) i kao Biturbo sa 88 i 103kW (120 i 140 KS).

Dokazani mali transporter: Opel Combo

Aktuelna generacija malog transportera Combo od Opela ugledala je svet u proleće 2012. Osnovni podaci najnovijeg modela u programu namenskih vozila kompanije iz Riselshajma: dva međuosovinska rastojanja (2.755 i 3.105 milimetara), dve visine krova, dve tovarne dužine (1.820 i 2.170 milimetara), do 4,2 kubna metra zapremine tovarnog prostora i do jedne tone korisnog tereta. Opel za Combo nudi čak šest pogonska agregata. Četiri dizel motora, jedan benzinski motor kao i jedna varijanata na gas pružaju snagu od 66 do 99 kW (90 do 135 KS). Motori su, zavisno od verzije, kombinovani sa petostepenim ili šestostepenim menjačem.

Za velike terete: Opel Movano

Široka ponuda ovog velikog transportera ima više od 40 varijanti sa snagom od 74 do 107 kW (100 do 146 KS). Spektar ide od furgona preko kombija sve do voznih postolja za različite nadgradnje. Za Movano su na raspolaganju tri međuosovinska rastojanja i tri visine krova. Iz toga proizilazi zapremina tovarnog prostora od 8,0 do 13,9 kubnih metara i maksimalan koristan teret od 1,7 tona.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Opel

Sve proizvodi iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Opel naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima