Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Peugeot

Za održavanje i servisiranje vašeg Peugeot transportera EUROPART isporučuje potrošne i rezervne delove za sve segmente vozila - od voznog mehanizma preko kočionog sistema sve do osvetljenja, elektroinstalacija ili opreme vozila. Kod EUROPART-a dobijate brzo i pouzdano rezervne delove za transportere za sve aktuelne i starije modele iz serija Expert i Boxer.

Peugeot je francuski proizvođač vozila koji je na neki način, sa početkom serijske proizvodnje 1891. godine, najstarija još postojeća marka automobila. Zajedno sa kompanijom Citroën je Peugeot deo PSA grupe. U segmentu namenskih vozila ovaj proizvođač sa sedištem u Parizu se pojavljuje sa serijama Bipper, Partner, Expert i Boxer.

Poznati veliki transporter u novom izdanju: Peugeot Boxer

Kao i njegovi rođaci identične konstrukcije Citroën Jumper i Fiat Ducato, tako se i Peugeot Boxer 2014. pojavio u novom izdanju. Na osnovi tri međuosovinska rastojanja (do 4,04 metara), ovaj veliki transporter Francuza dostupan je u četiri dužine i tri visine sa dozvoljenom ukupnom masom od 2,8 do 4,0 tone. Boxer se nudi kao furgon, kombi, minibus, sandučar i vozno postolje, a zapremina tovarnog prostora iznosi do 17 kubnih metara. Paleta motora obuhvata šest dizel motora sa snagom od 81 do 132 kW (110 do 180 KS).

Fleksibilan mali transporter: Peugeot Expert

Ispod modela Boxer se u Peugeot programu nalazi serija Expert, koji može da nosi između 935 i 1.091 kilograma. Furgon u osnovnoj verziji nudi visinu tovara od 1.444 milimetara, a u verziji sa visokim krovom 1.756 milimetara. Dužina tovarnog prostora iznosi između 2.258 i 2.588 milimetara, zavisno od verzije. Zapremina tovarnog prostora je od pet do sedam kubnih metara. Kao pogon za seriju Expert na raspolaganju su tri dizel agregata od 1,6 i 2,0 litara sa spektrom snage od 66 di 120 kW (90 do 163 KS). Oni su serijski povezani sa petostepenim i šestostepenim menjačem. Najjači motor snage 120 kW (163 KS) može se kao opcija dobiti u kombinaciji sa šestostepenim automatskim menjačem.

U gradu je kod kuće: Peugeot Partner

Sa novom rešetkom hladnjaka, farovima i branicima sa postavljenim svetiljkama, model Partner je u proleće 2015. dobio svoj najnoviji redizajn, pre svega vizuelni. Ovo gradsko dostavno vozilo raspolaže sa 3,3 do 3,7 kubnih metara zapremine tovarnog prostora i kapacitetom korisnog tereta od 625 do 750 kilograma. Novi Partner ima široku paletu evro 6 motora.

Postoji izbor između šest novih VTi benzinskih motora i BlueHDi dizel agregata sa snagama od 55 do 88 kW (75 do 120 KS). Francuzi sa modelom Partner Electric nude i dostavno vozilo na čisti elektropogon. Njegova pogonska snaga iznosi 49 kW (jednosmerni motor).

Mali, ali opasan: Peugeot Bipper

Serija Bipper zaokružuje Peugeot paletu lakih namenskih vozila prema nižim klasama. Uprkos kompaktnim dimenzijama (3,86 metara ukupne dužine), ovaj kompaktni transporter snage 54 ili 55 kW (73 ili 75 KS) daje tovarni prostor dužine 1,52 metara koji pruža zapreminu od 2,5 kubnih metara kao i za koristan teret do 535 kilograma.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Peugeot

Sve proizvodi iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Peugeot naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima