Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere VW

Svejedno da li vozni mehanizam, kočioni sistem, motor, osvetljenje, elektroinstalacije ili oprema vozila: Kod EUROPART-a možete brzo i pouzdano nabaviti potrošne i rezervne delove za održavanje i popravku vašeg VW transportera. Naš program isporuke sadrži rezervne delove kamiona za starije modele kao što je LT i transporter T5 kao i za aktuelne serije T6 i Crafter.

Volkswagen AG, sa sedištem u Volfsburgu, je najveći evropski proizvođač automobila. Uz Tojotu i General Motors je takođe jedan od najvećih proizvođača u svetu. U oblasti lakih namenskih vozila je kompanija iz Donje Saksonije trenutno zastupljena sa modelima Caddy, Transporter i Crafter.

Uspeh u šestoj generaciji: VW T6

U proleće 2015. VW je sa modelom T6 lansirao novo izdanje njegovog veoma uspešnog modela transportera. T serija se, uključujući sve prethodnike, u periodu od 65 godina prodala oko dvanaest miliona puta. Šesta generacija ovog klasičnog transportera takođe se nudi kao furgon, kombi, sandučar i vozno postolje sa različitim nadgradnjama. Spektar zapremina tovarnog prostora ide od 5,8 kubnih metara kod osnovne verzije preko varijante transportera sa krovom srednje visine i 6,7 kubnih metara do modela sa visokim krovom sa 9,3 kubnih metara. Novi T6 u pogledu korisnog tereta nudi 0,8 do 1,4 tone. Za pogon transportera su na raspolaganju dizel motori snage od 62, 75 i 110 kW (84, 102 i 150 KS). U programu se takođe nalazi i četvorocilindrični benzinski motor sa 2,0 litara koji razvija 110 ili 150 kW (150 ili 204 KS).

Potpuno nov: VW Caddy

Najmanji član u programu transportera Volkswagena je gradsko dostavno vozilo Caddy. Kompanija iz Donje Saksonije proizvodi Caddy kako u osnovnoj verziji dužine 4,41 metara tako i u 47 centimetara dužoj Maxi varijanti. Dok obični Caddy ima tovarni prostor dužine 1.781 milimetara i zapreminu od 3,2 kubnih metara, kod većeg brata se te vrednosti povećavaju na 2.205 milimetara i 4,2 kubnih metara. Spektar korisnog tereta se kreće od 541 do 813 kilograma. Dizel i benzinski motori transportera Caddy imaju snagu između 55 i 103 kW (75-140 KS). Kod varijante Caddy Maxi dodatno postoji motor snage 125 kW (170 KS).

Skoro pa sprinter: VW Crafter

Kod furgona Crafter od Volkswagena se dozvoljena ukupna masa i zapremina tovarnog prostora šire zavisno od međuosovinskog rastojanja. Ukupne mase iznose 3,0, 3,5 i 5,0 tone. Ovaj veliki transporter se proizvodi kao furgon, sandučar, vozno postolje, kombi i minibus, a VW ga nudi u tri visine i četiri dužine. Raspoloživa zapremina tovarnog prostora ima osam stepena od 7,5 do 17 kubnih metara. Koristan teret od maksimalno 2.735 kilograma takođe spada među najbolje rezultate u ovoj kategoriji vozila. Za Crafter su na raspolaganju tri TDI motora od 2,0 litara sa Common-Rail direktnim ubrizgavanjem iz programa motora koncerna, koji imaju snagu od 80, 100 ili 120 kW (109, 136 ili 163 KS).

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere VW

Sve proizvodi iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere VW naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima