Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

EUROPART Premium delovi

Širom Evrope kod delova za namenska vozila raste potražnja za alternativama za originalne rezervne delove. EUROPART je rano prepoznao taj trend i pod istoimenom sopstvenom markom nudi opsežan program, su kojem vi kao kupac možete nabaviti često potrebne potrošne delove uz posebno dobar odnos između cene i kvaliteta.

Od A kao akumulator do Š kao šasija

U međuvremenu marka EUROPART u programu ima oko 7.000 delova. Naglasak leži na potrošnim materijalima i radioničkim potrebama, među njima i hemijsko-tehnički proizvodi, ulja i alati, kao i rezervni delovi iz oblasti osovina i kočnica, vozni mehanizam, dodatna oprema za motor, osvetljenje i elektroinstalacije. Primera radi, delovi za motor i vozila poput turbo punjača izduvnih gasova, akumulatora, kočionih diskova i obloga su isto tako na raspolaganju kao EUROPART proizvodi kao i filteri, vazdušni gibnjevi, brisači stakla ili – novo – pumpe za vodu, regulatori polužnog sistema i glavčine točka. Takođe novo u programu su motorno ulje male viskoznosti Nfz-Premium MAXX SAE 5W-30 i na mineralnom ulju bazirano hidraulično ulje HLP ISO 32. Standardizovani delovi i delovi u skladu sa DIN standardom poput podloški, opružnih prstena, vijaka i navrtki kao i sredstva za osiguranje tereta, kao što zatezni kaiševi, zaokružuju proizvode sopstvene marke EUROPART.

EUROPART: Truck-Race approved

Visok kvalitet je osiguran: Dobavljači se podvrgavaju proveri prema visokim merilima automobilske industrije. Osim toga, EUROPART pod najtežim uslovima upotrebljava sopstvene proizvode u Truck Racingu. Tu su, primera radi, obloge kočnica i kočioni diskovi izloženi ekstremnim opterećenjima: Prilikom kočenja kamiona sa 1.100 KS, kočioni diskovi dostižu temperature i do 600 stepeni.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije EUROPART Premium delovi

Sve proizvodi iz kategorije EUROPART Premium delovi naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima