Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Rezervni delovi za pneumatski sistem autobusa

Za pneumatski sistem EUROPART ima širok asortiman rezervnih delova koji obuhvata kako delove za preradu vazduha tako i ventile. Rezervoari komprimovanog vazduha i pneumatski vijčani spojevi. Kod EUROPART-a ćete naći gotovo sve što vam je potrebno za popravku i servisiranje ovog isto tako centralnog kao i važnog sistema u autobusu. Tako EUROPART pored kompresora za najrazličitije modela auobusa kompanija Irisbus, MAN, Mercedes-Benz, Neoplan, Scania, Setra, Solaris, Temsa, Van Hool, VDL i Volvo ima i patrone za sušač vazduha u različitim izvedbama sve do kompletnih sistema za sušenje vazduha poznatih proizvođača kao što su Haldex, Knorr-Bremse ili Wabco.

Centralni sistem za kočnice i ogibljenje

Pneumatski sistem autobusa služi da prenese velike sile na kočnice koje su konstruisane kao pneumatske kočnice. U isto vreme pneumatski sistem snabdeva vazdušno ogibljenje potrebnim radnim pritiskom. U tu svrhu na motoru montirani i od istog pokretani kompresor vrši sabijanje vazduha okoline na pritisak do 18 bara. Vazduh se odvlažuje i čisti, skladišti se pod pritiskom u rezervoarima komprimovanog vazduha i po potrebi se prosleđuje preko odgovarajućih kočionih ili regulacionih ventila do potrošača kao što su kočioni cilindri, kombinovani cilindri ili mehovi vazdušnog ogibljenja. U savremenim autobusima regulaciju vazdušnog ogibljenja, npr. za izjednačavanje nivoa, najčešće se vrši elektronskim putem i takođe omogućava tzv. kneeling tj. spuštanje suvozačeve strane kada su vrata otvorena, što omogućava ulazak i izlazak gotovo bez stepenika na stanicama.

Sveobuhvatan asortiman rezervnih delova

Paleta rezervnih delova EUROPART-a za pneumatske sisteme autobusa seže od jednostavnih detektora curenja u spreju preko svih mogućih spojnih delova sve do zahtevnih delova tehnike kao što su kompletni kompresori ili razni ventili. Ponuda obuhvata kako ABS relejne ventile tako i četvorokružne zaštitne ventile, ventile ručne kočnice ili EBS relejne ventile. U EUROPART asortimanu se nalaze takođe i ventili ograničenja pritiska i magnetni ventili kao i EBS kočioni moduli, EBS osovinski modulatori kao i cilindri sa membranom i kombinovani kočioni cilindri odn. opružno akumulacioni cilindri. Rezervoari komprimovanog vazduha sopstvene marke EUROAPRT na raspolaganju su u izvedbi u čeliku u najrazličitijim zapreminama od 5,0 do 120 litara.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Rezervni delovi za pneumatski sistem autobusa

Sve proizvodi iz kategorije Rezervni delovi za pneumatski sistem autobusa naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima