Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Rezervni delovi za osvetljenje i elektroinstalacije autobusa

Za linijske i turističke autobuse evropskih proizvođača Irisbus, MAN, Mercedes-Benz, Neoplan, Scania, Setra, Solaris, Temsa, Van Hool, VDL i Volvo EUROPART nudi širok izbor rezervnih delova za osvetljenje i elektroinstalacije. Pored akumulatora, startera i generatora, ponuda obuhvata rezervne delove za osvetljenje, prekidače i senzore kao i električne spojeve.

Osvetljenje: sve oko svetla na autobusu

Autobusi imaju uređaje za osvetljenje napred, sa strane i pozadi. U skladu s tim je organizovana ponuda rezervnih delova EUROPART-a u prednje osvetljenje, bočno osvetljenje i zadnje osvetljenje. Za prednji deo nudimo H1, H4, H7 i ksenon glavne farove sa dugim i kratkim svetlom, umetke za farove, dodatne farove i farove za maglu kao i LED svetlo za dnevnu vožnju, poziciona svetla i pokazivače pravca u različitim izvedbama. Za bočno osvetljenje na raspolaganju su različita za određene marke i univerzalna bočna poziciona svetla, pokazivači pravca i poziciona gabaritna svetla.

Za zadnji deo vozila EUROPART nudi zadnja svetla, između ostalog sa zadnjim svetlom za maglu, vožnju unazad, pokazivač pravca, stop svetlo i zadnje svetlo kao i LED dodatna stop svetla, svetla za vožnju unazad, zadnja svetla za maglu, poziciona svetla kao i svetla za registarske table kao i retroreflektore. Sijalice i halogena svetla u svim uobičajenim veličinama dopunjuju spektar.

Akumulatori: akumulator energije za start i vožnju

Za autobuse EUROPART ima startne akumulatore različite snage od 120 Ah do 225 Ah. Pored akumulatora poznatih proizvođača kao što je Varta, u programu su i kvalitetni akumulatori sopstvene marke EUROPART. Akumulatori ne zahtevaju održavanje i odlikuju se dobrom snagom pokretanja, malom potrošnjom vode, univerzalnim mogućnostima primene kao i dugim vekom trajanja i pouzdanošću.

Starteri i generatori: raznovrstan izbor

EUROPART program za rezervne delove autobusa odlikuje veliki asortiman startera i generatora. Ponuda obuhvata startere za sve poznate motore autobusa. U programu se nalaze kako starteri poznatih Original-Equipment proizvođača kao što su Bosch, Hella, Lukas ili Prestolite tako i starteri proverenog kvaliteta sopstvene marke EUROPART. Slično je i sa generatorima koji su dostupni od različitih proizvođača sa strujama punjenja od 28 do 180 ampera za sve poznate marke autobusa.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Rezervni delovi za osvetljenje i elektroinstalacije autobusa

Sve proizvodi iz kategorije Rezervni delovi za osvetljenje i elektroinstalacije autobusa naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima