Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Komponente motora za kamion

EUROPART zna šta je sve potrebno za motor. U takozvane komponente motora spadaju filteri, sistem hlađenja i izduvni sistemi, koji su tokom godina svakim novim standardom emisije izduvnih gasova postali sve kompleksniji i zahtevniji. Kod EUROPART-a ćete naći širok spektar rezervnih delova za sve sisteme koji su grupisani oko kamiona i koji ga čine čistuncem kakav je u međuvremenu morao da postane. Ponuda obuhvatai veliki broj turbo punjača kao i različitih međuhladnjaka ili hladnjaka motora sve do pojedinačnih komponenti za hlađenje kao što su pumpe za vodu, spojnice za ventilaciju hladnjaka ili samu lopaticu ventilatora. EUROPART takođe isporučuje srednje i zadnje prigušivače kao i različite zaptivače izduvnog sistema. Širok izbor klinastih kaiševa i zatezača klinastog kaiša se podrazumeva.

Vazdušni filteri, filteri ulja, filteri goriva

Filteri štite motor od štetnih materija i na taj način obezbeđuju čist postupak sagorevanja i dug vek trajanja. Bilo da se radi o filteru ulja koji filtrira nepoželjne ostatke sagorevanja kao i mehaničke nečistoće, npr. usled abrazije metala, pa do sveprisutne prašine, ili o predfilteru goriva kao i glavnom filteru goriva koji čiste dizel za obradu u motoru: EUROPART u asortimanu ima većinu uobičajenih filtera. Naravno i vazdušne filtere koji doprinose tome da srce vašeg kamiona uvek bude čisto.

Turbo hladnjak i međuhladnjak

Postoji u najmanju ruku jednako stroga uredba o čistoći za to šta motor može da prosledi u životnu sredinu kao izduvne gasove. Već dugo u Evropi nema kamiona bez turbo punjača izduvnih gasova ili međuhladnjaka. To su osnovne pretpostavke za efikasnu i ekološku tehnologiju motora koja je danas – u eri evro 6 tehnologije – povrh toga apsolutno upućena na SCR katalizatore, a u mnogim slučajevima i na recirkulaciju izduvnih gasova kako bi ispunila današnje stroge standarde za emisiju izduvnih gasova.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Komponente motora za kamion

Sve proizvodi iz kategorije Komponente motora za kamion naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima