Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Rezervni delovi za pneumatski sistem prikolice

Komprimovani vazduh je medijum koji upravlja velikim brojem funkcija ne samo u kamionu, već i na prikolici. Tako pneumatski sistem prikolice ne obezbeđuje samo aktiviranje kočnica ili upravljanje podiznim osovinama, već i ogibljenje vozila, ukoliko isto ima – kao većina prikolica u današnje vreme – vazdušno ogibljenje. Snabdevanje pneumatskog sistema prikolice vrši se sa pneumatskog sistema kamiona sa kojim je povezana preko voda za napajanje i upravljačkog voda. Pneumatski sistem prikolice raspolaže sopstvenim rezervoarima komprimovanog vazduha, tako da funkcije prikolice, kao što je npr. pneumatski kočioni sistem, mogu i nezavisno od vučnog vozila – barem određeno vreme – da se izvršavaju.

Sve za popravku pneumatskog sistema

EUROPART je odlično opremljen u segmentu komponenti za pneumatski sistem i isporučuje brojne rezervne delove i komponente koji su potrebni u radionici za popravku i servisiranje pneumatskog sistema prikolice. Odgovarajuća dodatna oprema takođe spada u program isporuke EUROPART-a. U to spadaju vazdušne spirale sa zaštitom od savijanja u boji kao i kompletne garniture za preradu na Duo-Matic spojnicama ili Duo-Matic spojnica kao pojedinačan deo. Ali ponuda obuhvata takođe i klasične glave spojnica, sigurne od zamenjivanja, kao i prazne spojnice i plastične cevi prema DIN/ISO 74324/73378 sa odgovarajućim utičnim čaurama. Mogu se isporučivati i kočiona creva, kočioni vodovi i obujmice creva, razni ispitni priključci kao i nastavci creva za kočiona creva i kočione vodove.

Rezervoari komprimovanog vazduha od čelika ili aluminijuma

EUROPART nudi rezervoare komprimovanog vazduha od aluminijuma zapremine od 10 do 120 litara, od čelika od pet do 120 litara. Zatezne trake rezervoara vazduha (sa konzolom) kod EUROPART-a se nude za prečnike od 206 do 396 milimetara – kao dodatna oprema se isporučuju ventili odvodnjavanja kao i podloge za zatezne trake.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Rezervni delovi za pneumatski sistem prikolice

Sve proizvodi iz kategorije Rezervni delovi za pneumatski sistem prikolice naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima