Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Oprema za prikolicu

Sve u vezi osiguranja tereta kao i kompletan asortiman za obeležavanje vozila: EUROPART nudi širok asortiman opreme vozila za kamionske prikolice i poluprikolice.

Sredstva za osiguranje tereta

Osiguranje tereta je kompleksna i povremeno teško pregledna tema, koja često upravo prilikom kontrola daje povoda za kontroverzne diskusije. Stoga ovde preporučujemo od strane EUROPART-a izdatu brošuru sa oko 100 strana "Der Ladungsprofi" (Profesionalac za teret). Tu se objašnjavaju svi aspekti ovog posebno škakljivog dela svakodnevne prakse u transportu, sve do fizičkih principa, i prikazuju se sva tehnička pomoćna sredstva za osiguranje tereta.

Zatezni kaiševi do 10.000 daN

Ponuda kod EUROPART-a seže od podmetača protiv klizanja preko zateznih kaiševa, lanaca za vezivanje tereta i sigurnosnih mreža, pa sve do šina za vezivanje, zaustavnih greda ili vazdušnih jastuka. Zatezni kaiševi se sastoje od otpornog poliestarskog materijala, relativno su laki, jednostavni za korišćenje i mogu se upakovati da zauzimaju malo mesta. Materijal ne truli i ne korodira, ne oštećuje površine i ima dug vek trajanja. Zatezni kaiševi su pogodni za privezivanje kao i obuhvatno vezivanje ili poprečno vezivanje tereta. Za osiguranje tereta sa oštrim ivicama EUROPART preporučuje primenu štitnika za ivice. EUROPART isporučuje zatezne kaiševe u različitim dužinama sa vučnim silama od 750 daN do 10.000 daN u obimu. Teške terete je najbolje osigurati lancima za vezivanje. Oni pri direktnom povlačenju dostižu vučne sile od 16.000 daN i više.

Oznake i markacije

EUROPART asortiman za obeležavanje prikolice kamiona obuhvata sve što je bitno u ovom pogledu: LED bočna poziciona svetla, table za označavanje, table upozorenja i kompleti brojeva – uz to brojne različite reflektujuće trake za obeležavanje kontura.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Oprema za prikolicu

Sve proizvodi iz kategorije Oprema za prikolicu naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima