Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Delovi za prikolicu

Delovi za prikolicu se u globalu dele na rezerve delove i delove za šasiju, odnosno dodatne komponente za okvir.

Nadgradnje sa arnjevima i ceradom su najrasprostranjenija varijanta među nadgradnjama i EUROPART za ovo transportno rešenje nudi širok asortiman rezervnih delova. Lista delova za cerade obuhvata delove od ušica i kuka, preko zatezača i sajli, do zapornih mehanizama i traka. Kao delove za arnjeve EUROPART nudi: ploče i podupirače sa svom dodatnom opremom, kao što su šipke za vuču, utični džepovi, šipke za ceradu i nosači. Pored toga, u EUROPART asortimanu se nalaze i ploče od iverice za podove prikolica, kao i rezervni delovi za stranice sanduka najpoznatijih proizvođača.

Rezervni delovi za pokretne krovove

EUROPART rezervni delovi za originalne pokretne krovove EDSCHA obuhvataju završne klizne mehanizme, kotrljajne mehanizme, kao i sve delove od srednjeg arnja, preko kugličnih ležajava ili gasnih podizača do sigurnosnog lanca, kao i šipke za vuču. Pored toga, u EUROPART programu rezervnih delova može se naći veliki broj profila stranica za prikolice i ostale dodatne opreme za stranice. Za stranice prikolice asortiman sadrži brojne delove, od priključaka, preko trepćućih svetala sa štitnicima, oznaka upozorenja.

Sve za popravku nadgradnji za hladnjače i sandučare

EUROPART je takođe dobro rangiran kada se radi o rezervnim delovima za sandučarske nadgradnje. Osim šarki za vrata, brava za kontejnere i svih drugih vrsta isporučuju se i ploče od iverice različite debljine se isporučuju. Pored ostalog, nude se gasni podizači, čarke, reze sa oprugom, fiksatori za vrata i držači haube, kao i zaptivke. Amortizere za vrata i gumene amortizere EUROPART isporučuje u brojnim varijantama.

Od blatobrana do nosača rezervnih točkova

Za kiperske nadgradnje, EUROPART nudi delove kao što su sajla za kipovanje, ležajevi za kipovanje, kuglični ležaj za podizanje i kuglični ležaj za obrtno kretanje. Asortiman sadrži i sledeće: utične klinove, samopodesive zatvarače, kao i ključeve za zatvaranje stranica i ležajeve.

EUROPART takođe nudi sve potrebne rezervne i dodatne delove. U principu, bočna zaštita pri sudaru, kao i bočna zaštita protiv podletanja, može se isporučiti u više varijanti. Isto važi i za branike. U program isporuke firme EUROPART spadaju, pored ostalog, zadnji branici i blatobrani, kao i sanduci za odlaganje i alat, oprema za penjanje i protivpožarni ormani. Bilo da se radi o zavarenoj kariki ili podmetaču za točkove, vitlu ili nosaču rezervnog točka sa vitlom za rezervni točak: EUROPART-ova paleta dodatnih delova za prikolice ne ostavlja nijednu želju neispunjenom. Osim toga, nudi se i širok izbor osovinskih svornjaka, kugličnih obruča, vučnih ruda, potpornih nožica, poprečnih greda, kao i bočne zaštite prilikom sudara i zadnje zaštite od podletanja.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Delovi za prikolicu

Sve proizvodi iz kategorije Delovi za prikolicu naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima