Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Transporteri: Rezervni delovi za vozni mehanizam

EUROPART nudi obiman asortiman rezervnih delova za vozni mehanizam aktuelnih i starijih modela proizvođača transportera Citroën, Fiat, Ford, Iveco, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault i Volkswagen.

Ogibljenje, amortizacija, upravljački delovi i rezervni delovi za osovinu

Široka paleta počinje kod rezervnih delova za osovine, upravljačkih delova kao što su garniture ležaja točka, aksijalni zglobovi, spone šipke, poprečni upravljači, spojne poluge, kuglasti zglobovi i upravljački pogoni, a nastavlja se komponentama za amortizaciju kao što su amortizeri, mehovi, ležaji opružnog oslonca, ležaji stabilizatora i garniture pojačanja za parabolične opruge.

Različiti koncepti voznog mehanizma

Dok kompaktniji transporteri često koriste iste komponente kao i modeli putničkih vozila ili povremeno dele istu platformu sa njima, veliki transporteri, kao što je npr. der Iveco Daily sa njegovom robusnom strukturom rama, već po voznom mehanizmu pre spadaju u kategoriju lakih kamiona. Kao vozni mehanizam se označava celina svih delova vozila koji preko točkova služe kao veza nadogradnje vozila sa kolovozom. Između ostalog, u to spadaju osovine, vešanje točkova ili ogibljenje. Uz pogon i karoseriju, vozni mehanizam predstavlja jedan od glavnih sastavnih delova transportera.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Transporteri: Rezervni delovi za vozni mehanizam

Sve proizvodi iz kategorije Transporteri: Rezervni delovi za vozni mehanizam naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima