Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Transporteri: Rezervni delovi za kočioni sistem

Za proizvođače transportera Citroën, Fiat, Ford, Iveco, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault i Volkswagen kod EUROPART-a se mogu dobiti svi potrebni rezervni delovi za kočione sisteme. Svejedno da li se radi o kočionim kleštima, kočionim diskovima, garniturama obloga za kočione diskove, garniturama čeljusti kočnica, kočionim crevima, kompletima dodatnog pribora, vijcima za pričvršćivanje, vodećim čaurama ili poteznim sajlama za parkirne kočnice – kod nas ćete naći sveobuhvatan spektar za sve delove vezane za kočioni sistem.

Disk kočnice su danas standard

Kod transportera sa ukupnom masom do 7,5 tona, kao uopšte kod motornih vozila, disk kočnice predstavljaju najčešći oblik kočnica. Kod disk kočnica se u kočionim kleštima smeštene obloge pritiskaju uz kočioni disk. Efekat kočenja se može dobro dozirati, a zamena obloga kočnica može se izvršiti relativno jednostavno. Disk kočnica se sastoji od kočionog diska povezanog sa glavčinom točka i nosača kočnice, na kojem su pričvršćena kočiona klešta. Kočiona klešta obuhvataju kočioni disk i sadrže obloge kočnica i kočione klipove koji aksijalno pritiskaju obloge kočnica uz disk.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Transporteri: Rezervni delovi za kočioni sistem

Sve proizvodi iz kategorije Transporteri: Rezervni delovi za kočioni sistem naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima