Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Transporteri: Rezervni delovi za osvetljenje i elektroinstalacije

EUROPART raspolaže širokim spektrom rezervnih delova za transportere za mnogoslojni kompleks osvetljenja i elektroinstalacija.

Osvetljenje: od sijalice do fara

Ponuda za osvetljenje transportera sadrži glavne farove zajedno sa dugim i kratkim svetlom, sa ili bez integrisanog pokazivača pravca, i farove za maglu. Za zadnji deo vozila na raspolaganju su različita svetla zadnjeg dela, između ostalog zadnje svetlo za maglu, vožnju unazad, pokazivač pravca, stop-svetlo i zadnje svetlo kao i providno staklo za platforme i vozna postolja. Sijalice i halogena svetla u svim uobičajenim veličinama dopunjuju spektar.

Akumulatori: Energija za pouzdano pokretanje

EUROPART nudi startne akumulatore za transportere u mnogim varijantama i sa kapacitetom od 74 do 100 Ah. Pored akumulatora poznatih proizvođača kao što je Varta, u programu su i kvalitetni akumulatori sopstvene marke EUROPART. Akumulatori ne zahtevaju održavanje i odlikuju se dobrom snagom pokretanja, malom potrošnjom vode, univerzalnim mogućnostima primene kao i dugim vekom trajanja i pouzdanošću.

Starteri i generatori: električni motori

Pored toga, kod EUROPART-a se mogu naći i razni starteri sa naponom od 12 volti i devet ili deset zubaca zupčanika. Program obuhvata i generatore za sve uobičajene tipove transportera, sa šestokanalnim remenicama ili remenicama za slobodni hod kao i sa naponom od 14 volti i strujom punjenja do 150 ampera.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Transporteri: Rezervni delovi za osvetljenje i elektroinstalacije

Sve proizvodi iz kategorije Transporteri: Rezervni delovi za osvetljenje i elektroinstalacije naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima