Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Transporteri: Rezervni delovi za komponente vozila

Uz velike komponente poput motora i voznog mehanizma pridodaje se mnoštvo drugih komponenti koje na kraju kompletiraju vozilo. EUROPART isporučuje komponente za vozila u mnogobrojnim izvedbama za aktuelne i starije modele transportera marki Citroën, Fiat, Ford, Iveco, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault i Volkswagen.

Karoserijski delovi

Široki spektar delova sadrži eksponirane karoserijske delove kao što su branici, pojačanja branika, rešetke hladnjaka, ventilacione rešetke, blatobrani, poklopci motora i prednje obloge za sve uobičajene tipove transportera.

Ogledala

Segment komponenti vozila za transportere kod EUROPART-a se zaokružuje, pored metlica brisača, ogledalima u svim varijacijama – od negrejanih, manuelno podesivih ili grejanih i električno podesivih spoljnih retrovizora sa kratkim i dugim držačem ogledala, sa ili bez trepćućeg svetla, sve do nasadnih ogledala.

Rezervni delovi prikolice

EUROPART u ponudi ima i rezervne delove za prikolice firme AL-KO. Obiman asortiman u ovom segmentu obuhvata, između ostalog, kočnice, vučna užad, spojničke lopte ili kočne papuče kao i kompletne osovine prikolica sa osovinskim opterećenjem od 1.350 ili 1.500 kilograma. Poslednje navedene raspolažu vruće pocinkovanim telom osovine i galvanski pocinkovanim kočnicama točkova, te su tako trajno zaštićeni od korozije.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Transporteri: Rezervni delovi za komponente vozila

Sve proizvodi iz kategorije Transporteri: Rezervni delovi za komponente vozila naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima