Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Hemija

Polja primene hemijsko-tehničkih proizvoda EUROPART-a protežu se na izuzetno veliku oblast. Zato što se tu radi o ulju u motoru kao i o sapunu u umivaonici, lepku u tubi ili koncentratu u sredstvu za čišćenje stakla.

Ulja i podmazivanje

EUROPART nudi motorna ulja, ulja za menjače, hidraulična ulja i druga maziva za transportere, kamione i autobuse kako od poznatih brendova kao što je Liqui Moly tako i od sopstvene marke EUROPART. Pritom se u programu nalaze motorna ulja praktično svih klasa viskoziteta, među njima i standardno motorno ulje 10w40 ili novo motorno ulje male viskoznosti Nfz-Premium MAXX SAE 5W-30. Tu su i ulja za menjače i hidraulična ulja kao i maziva. U specijalnom izdanju hemije („Spezialausgabe Chemie“) vezano za EUROPART Premium Parts nalazi se praktičan vodič za maziva za motore, menjače, osovine i upravljačke mehanizme za sedam velikih proizvođača kamiona (DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania i Volvo Trucks).

Čišćenje

Sredstva za čišćenje za primenu unutra ili spolja EUROPART isporučuje u brojnim varijantama i veličinama pakovanja, među njima klasičan benzin za pranje kao i specijalne čistače kao npr. odstranjivače grafita. Tu su i odgovarajućii uređaji za prskanje i pumpni raspršivači. Isto tako obimna je i ponuda za održavanje i servisiranje, bilo da se radi o sredstvu za čišćenje kočnica, metalu za gnječenje, penetrirajućem ulju, rastvaraču korozije, aluminijum ili cink spreju. U asortimanu za sredstva čišćenja nalaze se kako artikli poznatih proizvođača kao što je Sonax tako i proizvodi sopstvene marke EUROPART.

Lepljenje i zaptivanje

Lepkovi i zaptivači – bilo od Henkela ili marke EUROPART – zadovoljiće sve potrebe. Silikon, montažni lepak, zaptivna masa za karoseriju, super lepak ili višenamenska traka za popravke: Program isporuke sadrži sva često korišćena pomoćna sredstva. Još jedno težište prikupljeno je pod odrednicom „Winterchemie“ (Zimska hemija): Ovde se nalaze svi dodaci i sve supstance koje se tražen tokom hladnog godišnjeg doba, na primer denaturisani alkohol, antifriz za hladnjak i sredstva protiv zamrzavanja stakla ili sprej za pomoć kod paljenja.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Hemija

Sve proizvodi iz kategorije Hemija naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima