Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Servis isporuke

Iz Werla u svet

Srce EUROPART grupe je centralni magacin u Werlu. Od 400.000 artikala koje EUROPART može da isporuči danas, na lageru se stalno nalazi 70.000 artikala. Ova usluga je zaokružena držanjem određenih zaliha, prilagođenih potrebama kupaca, u poslovnicama u Nemačkoj, Evropi ili šire.

Od svog osnivanja 1948. godine, kao regionalnog trgovinskog preduzeća specijalizovanog za opruge za vozila, EUROPART se do danas razvio u široko pozicionirano trgovinsko preduzeće: osim asortimana delova za vozila, EUROPART se kao tehničko-trgovinsko preduzeće etablirao na tržištu i svojim prilagođenim asortimanom za potrebe radionica i industrije. Zbog toga smo u stanju da ispunimo skoro svaki zahtev naših kupaca na jednom mestu.

Na ovakvu kompetentnost za proizvode oslanja se preko 80.000 kupaca širom sveta.

Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima